U zoekt ziekenvervoer in Udenhout?

Taxi van Nunen is een betrouwbare vervoerder voor klanten in Udenhout van alle ziektekosten- en particuliere verzekeraars. Dagelijks vervoeren wij mensen naar de gewenste bestemming, waarbij duidelijk aandacht is voor de sociale omgang en goed persoonlijk contact met klanten.

Wij rijden onder andere voor de volgende verzekeraars: CZ, VGZ, OHRA, Delta Lloyd, De Goudse Verzekeringen, IZZ Zorgverzekeraar, IZA, Unive Verzekeringen, Trias Gezondheidsverzekeraar, SZVK, SIZ, enzovoort. Perfecte dienstverlening en tijdigheid zijn de kernwoorden bij dit vervoer. Speciale taxi's zijn er voor rolstoelvervoer en normaal taxivervoer, waarbij veiligheid en comfort hoog in het vaandel staan.

Om een dergelijke ziekenvervoer rit te bestellen is het van belang dat wij uw machtigingsformulier ontvangen. U kunt die mailen, opsturen, of u komt het afgeven op ons kantoor waar een kopje koffie voor u klaar staat! Bent u reeds bekend bij ons als ziekenfondsklant? Dan kunt u rechtsstreeks, telefonisch of via mail bij onze centrale uw gewenste ritten laten inboeken.

Direct een rit aanvragen?

Klik hier!

Of bel naar: 013 5 111 333.