Boek een rit bij Taxi van Nunen

 

U zoekt een rolstoeltaxi in Biezenmortel?

Taxi van Nunen is een betrouwbare vervoerder voor klanten in Biezenmortel die afhankelijk zijn van rolstoelvervoer of een rolstoeltaxi. Dagelijks vervoeren wij mensen naar de gewenste bestemming, waarbij duidelijk aandacht is voor de sociale omgang en goed persoonlijk contact met klanten.

Direct een rit aanvragen?


Klik hier!

Of bel naar: 013 5 111 333.

Perfecte dienstverlening en tijdigheid zijn de kernwoorden bij dit vervoer. Speciale taxi's zijn er voor rolstoelvervoer en normaal taxivervoer, waarbij veiligheid en comfort hoog in het vaandel staan. Uiteraard hoeft u niet perse contant te betalen aan de chauffeur, dit kan altijd achteraf per factuur geregeld worden zodat u daar geen omkijken naar heeft!

Wellicht heeft u vanuit de zorgverzekering recht op een een vergoeding van deze rolstoelritten. Wij kunnen dit voor u informeren en u daarover meer vertellen. Dat kan ook bij ons op kantoor waar een kopje koffie voor u klaar staat! Bent u reeds bekend bij ons als ziekenfondsklant? Dan kunt u rechtsstreeks, telefonisch of via mail bij onze centrale uw gewenste ritten laten inboeken.