Taxi Van Nunen - Nieuws

Nieuws


Vanaf NU vaste prijzen bij Taxi van Nunen!

Vanaf nu hanteren wij voor alle plaatsen in de regio vaste tarieven.

Dat is voor u overzichtelijker en goedkoper! U weet vooraf exact wat u kwijt bent en kunt die kosten delen met maximaal 8 reizigers per voertuig. Kijk voor het volledige schema op dit deel van de website. 

 

 


Taxi van Nunen als eerste taxibedrijf in Nederland in samenwerking met GoAbout

Als eerste taxibedrijf in Nederland is Taxi van Nunen toegevoegd als reismogelijkheid in reisplanner GoAbout. 

Mobiliteit wordt steeds complexer: mensen werken steeds vaker plaats- en tijdonafhankelijk en beschikken over steeds meer reis-alternatieven. Het is daardoor steeds lastiger om de optimale reisdag te plannen. GoAbout biedt een persoonlijke reisplanner die je helpt om grip te houden op je mobiliteit, hoe complex deze soms ook wordt.

De slimme, multi-modale reisplanner van GoAbout biedt een actueel overzicht van reis-alternatieven van deur-tot-deur en maakt het zo eenvoudig om alle vormen van mobiliteit te plannen en te vergelijken. De dienst is gebouwd rond een uniek persoonlijk mobiliteitsprofiel zodat alleen de meest relevante reisadviezen geboden worden. Voor meer informatie kunt u de website van GoAbout bezoeken: http://goabout.com/

En het persbericht op TaxiPro.


Direct ritten boeken via onze website!

Vanaf nu is het mogelijk om (wanneer u een account heeft) direct ritten in onze agenda te boeken, zonder tussenkomst van een medewerker van ons!

Dit is erg efficiënt en makkelijk voor u, en voor ons! Een account aanvragen kan snel klik hier.


Facebook actie!


Het is nu nog makkelijker om met NS Zonetaxi te reizen!

Met NS Zonetaxi reis je gemakkelijk en snel van én naar het station. Door de aantrekkelijke vaste prijs per zone weet je vooraf precies wat de taxirit gaat kosten en NS Zonetaxi is eenvoudig te reserveren. Je kunt je gratis aanmelden bij www.ns.nl/zonetaxi en vervolgens een taxi reserveren.

Door de aantrekkelijke vaste prijzen per zone (eerste zone (tot 2 km) € 6,- / twee zones (tot 4 km) € 9,- / drie zones (tot 8 km) € 12,- weet je precies waar je aan toe bent en NS Zonetaxi is al op 98 stations te reserveren.

De voordelen van NS Zonetaxi op een rij:
- Comfortabel van en naar 98 stations
- Aantrekkelijk vast tarief per zone
- Vooraf reserveren
- Tot 3 personen voor dezelfde prijs
- Achteraf betalen (automatische incasso)

De film http://youtu.be/fFL6n3tZ3QI van NS Zonetaxi geeft uitleg over het product. Ook een NS Zonetaxi op uw station: kijk hier op www.ns.nl/zonetaxi welke stations deelnemen.

 


Midden-Brabant verlengt contract voor Regiotaxi met DVG/Taxi van Nunen

Midden-Brabant verlengt het contract Regiotaxi met DVG en onder andere Taxi van Nunen

Het bedrijf DVG Personenvervoer (waar Taxi van Nunen lid van is) blijft daardoor in ieder geval tot 15 maart 2016 verantwoordelijk voor het vervoerscontract. Dit betekent voor de klanten van de Regiotaxi dat de huidige kwaliteit gewaarborgd blijft.

Regiotaxi Midden-Brabant is een initiatief van de gemeenten Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk en en de provincie Noord-Brabant. Ter uitvoeren van het publiekrechterlijk samenwerkingsconvenant hebben zij gezamelijk het Servicepunt Regiotaxi opgericht. Dit Sevicepunt houdt, namens de acht gemeenten en provincie, de kwaliteit van de dienstverlening van de Regiotaxi in de gaten.

DVG Personenvervoer is een landelijke franchiseorganisatie van taxi- en touringcarondernemingen en besteedt dit contract weer uit aan haar franchisenemers waar Taxi van Nunen er één van is!

 

 

 

 

 

 

 

 


NS Zonetaxi Oisterwijk; uitvoering Taxi van Nunen

Taxi van Nunen gaat in Oisterwijk het nieuwe project NS Zonetaxi uitvoeren.

NS Zonetaxi is een nieuw product wat in de plaats komt van de huidige Treintaxi. Voor Station Oisterwijk zal Taxi van Nunen de uitvoering gaan doen.

Met NS Zonetaxi reist u gemakkelijk en snel van én naar het station tegen een aantrekkelijke prijs. U boekt de NS Zonetaxi eenvoudig online waarbij de ritprijs direct bekend is. Op deze manier weet u vooraf wat u aan toe bent. U betaalt achteraf via automatische incasso waardoor uw zorgen uit handen worden genomen.

U heeft al een taxirit voor € 7,00 en er mogen maximaal 3 personen meereizen. De rit wordt niet gecombineerd met ander vervoer en Taxi van Nunen staat garant voor de kwaliteit! 

Meer informatie en aanmelden vindt u op de website van de NS: www.ns.nl/zonetaxi

 


Jan van Nunen krijgt een onderscheiding!

Directeur Jan van Nunen krijgt een onderscheiding van de International Road Transport Union!

Deze week is Jan van Nunen geëerd door het IRU (International Road & Transport Union) gezien hij een lange loopbaan (>40 jaar) heeft in de taxibranche waarbij hij meer dan 1.000.000 veilige en comfortabele kilometers heeft afgelegd.

Jaarlijks krijgen slechts zo'n 20 personen die werkzaam zijn binnen de branche deze unieke onderscheiding! Jan van Nunen jr. vroeg het voor zijn vader aan en die aanvraag werd goedgekeurd! 


 


Nieuw sportveld op Prisma mede mogelijk gemaakt door Taxi van Nunen

Mede door de bijdrage van Taxi van Nunen  heeft Stichting Prisma een nieuw Multifunctioneel sportveld aan kunnen leggen op het terrein.

Lees het hele bericht met alle informatie hier.

 

 


Jack Vermeer 12,5 jaar in dienst bij Taxi van Nunen!

Wij zijn trots om te vermelden dat Jack Vermeer vandaag (18 september 2012) 12,5 in dienst is bij Taxibedrijf Jan van Nunen B.V.!

Jack Vermeer is op 18 maart 2000 bij ons bedrijf begonnen, wat toen nog in Udenhout gevestigd was. Jack is al sinds jaar en dag een trouwe werknemer en gezellige collega. 

Jack rijdt alle soorten vervoer en klanten zien deze ervaren chauffeur altijd graag voorrijden! Vandaag gaat deze zeer gewaardeerde werknemer uit Tilburg met een welverdiende vakantie en daarna zal hij zijn werkzaamheden in de taxi weer starten, wij hopen nog voor een hele tijd!

Jack, bedankt voor de afgelopen 12,5 jaar en op naar de volgende 12,5!

 

 


Gratis naar Taxi van Nunen bellen met Skype!

Vanaf nu kunt u gratis naar Taxi van Nunen bellen via Skype!

Hoe werkt het?

1.   Download via je appstore de Skype app (beschikbaar voor Apple/Android/Windows Phone) en maak een account aan of log in met je huidige account;

2.   Ga naar de knop 'Bel' en kies het nummer +31135111333;

3.   Je krijgt nu onze centralist aan de lijn en zijn geen belkosten verbonden aan dit gesprek!


Vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.